TOY FOX TERRIER KENNELS


Tervetuloa Toy Fox Terrier Kennelin
Maggie & Poksu -pentueen omalle sivulle!

 Pentue syntyi 12.9.2018.
Pentueessa on kolme pentua:
kaksi white & black poikapentua sekä
yksi white & tan tyttöpentu.
Pennun ensimmäinen mahdollinen luovutuspäivä on keskiviikkona 7.11.2018.
Pennut ovat vapaana ja varattavissa.
Ota yhteyttä >>

Klikkaa linkkejä alla:

• Emo Maggie ja pennut >>
• 'PR' Dunkel's Black Butterfly aka Putte >>
VAPAANA • 'PR' Dunkel's Black Ball >>
VAPAANA
VAPAANA • 'PR' Dunkel's Peanut Butter >>
VAPAANA
• Kuvagalleriat pentueesta >>
• Tietoja tästä pentueesta >>
• Pentueen sukupuu >>
• Lähetä Maggielle & pentueelle terveisiä >>

Emo Maggie ja pennut
Klikkaa kuvat suuremmiksi

'PR' Dunkel's Black Butterfly aka Putte
urospentu
väritys white & black
syntymäpaino 12.9.2018 131 g
paino 30.10.2018 1088 g
syntynyt 12.9.2018
kuvattu
24.10.2018
VARATTU J.K. • RESERVED J.K.

'PR' Dunkel's Black Ball
urospentu
väritys white & black
syntymäpaino 12.9.2018 104 g
paino 30.10.2018 780 g
syntynyt 12.9.2018
kuvattu
24.10.2018
VAPAANA • FOR SALE

Ota yhteyttä >>

'PR' Dunkel's Peanut Butter
narttupentu
väritys white & tan
syntymäpaino 12.9.2018 101 g
paino 30.10.2018 788 g
syntynyt 12.9.2018
kuvattu
24.10.2018
VAPAANA • FOR SALE

Ota yhteyttä >>

Kuvagalleriat Maggien pennusta
Klikkaa kuvaa ja kuvagalleria avautuu omaan ikkunaan

Kuvagalleria 13.9.2018 - klikkaa tästä!
Kuvagalleria 26.9.2018 - klikkaa tästä!
Kuvagalleria 10.10.2018 - klikkaa tästä!
Kuvagalleria 24.10.2018 - klikkaa tästä!

Tietoja tästä pentueesta

Maggie tiineysultra
Maggie tiineysultraääni-tutkimuksessa 8.8.2018.

Tämä pentue on astutettu heinäkuussa 2018. Tiineys vahvistui eläinlääkärin tiineysultraääni-tutkimuksessa 8.8.2018, jolloin eläinlääkäri totesi Maggien masussa kasvavan kolme oikein sopusuhtaista sikiötä. Pennut syntyivät keskiviikkona 12.9.2018.

Pentueessa on kolme pentua: kaksi white & black poikapentua sekä yksi white & tan tyttöpentu. Pentujen ensimmäinen mahdollinen luovutuspäivä on keskiviikkona 7.11.2017.

Pentueen emona on 'PR' Dunkel's Margarita Mocca aka Maggie ja isänä on 'PR' Dunkel's Pocket Rocket aka Poksu. Emo ja isä sekä heidän emot ja isät ovat 100 % terveitä, tarkastettuja ja erinomaisia työkoiria.

amerikankääpiöterrieri Maggie

Tästä pentueesta toiveenamme on saada todella upeita, vankkarakenteisia, erittäin ulospäinsuuntautuneita, itsevarmoja, aktiivisia, sosiaalisia, meneviä, keskikokoisia työkoiria. Maalaisjärjellä ja johdonmukaisesti kasvatettuina näistä pennuista uskoisimme tulevan erinomaisia työkoiria moneen menoon, tehokkaita rottakoiria, iloisia agilityveijareita, toimeliaita lenkkikavereita. Tällä pentueella on todella fantastisen upea sukupuu, joka ei kyllä jätä mitään toivomisen varaan perintötekijöiden suhteen!

Tämä pentue yhdistää kaksi todella hienoa työkoiraa, iloisen, sosiaalisen, kiltin ja komean nuoren tulevaisuuden toivomme Poksun sekä vankkarakenteisen ja superiloisen narttukoiramme Maggien.

Pentueen emo 'PR' Dunkel's Margarita Mocca aka Maggie on Toy Fox Terrier Kennelin oma kasvatti. Maggie on perinyt reippaalta emoltaan Olivialta erittäin avoimen ja menevän luonteen, johon on sekoittunut isän eli Moccan puolelta rauhallisuutta. Maggie onkin monessa suhteessa aivan emonsa Olivian peilikuva, luonteeltaan sekä ulkomuodoltaan. Menevä, uskalias, iloinen ja reipas Maggie on hurja tyttö leikkimään ja juoksemaan, mutta ehdotonta mielipuuhaa on kuitenkin syöminen!

Iloinen, menevä, reipas ja railakas pakkaus Mäksy on enemmän kuin vaikea valokuvattava. Hetkeäkään ei malteta olla paikoillaan, sillä elämässä ei ehdi aikailemaan, tuumii tomera Maggie! :) Tämän tytön sukupuu tai vanhemmat eivät jätä jalostuksellisesti mitään toivomisen varaa. Kaunis Maggie on perinyt emoltaan Olivialta äärettömän harvinaisen white & black -värityksen.

amerikankääpiöterrieri Poksu

Emo Maggien molemmat vanhemmat ovat Toy Fox Terrier Kennelin omia superkasvatteja, erityisesti isä 'PR' Dunkel's Master Mocca aka Mocca on pieni ja pippurinen työkoira vailla vertaa. Mocca on ollut työkoirakisoissa voitokas jo vuosien ajan, vieden kotiin useampia Euroopan, Pohjoismaiden sekä Suomen mestaruuksia lajeissa kuten Taakanveto™ ja Tuholaistorjunta™. Mocca on myös erinomaisen komea kaveri, sillä Mocca valittiin rotunsa parhaaksi (Best of Breed) virallisessa United Kennel Clubin näyttelyssä toukokuussa 2011.

Emo Maggien isän emo 'PR' Dunkel's Pipari of Phoenix sekä isän isä 'PR' Dunkel's Pikkolo of Phoenix ovat myös molemmat jenkkituonteja hyvältä ystävältämme Margo Carterilta, Phoenix Rising Kennel, USA. Emon isän emo 'PR' Dunkel's Pipari of Phoenix on kaikkien aikojen parhaiten menestynyt työkoira-amerikankääpiöterrieri Euroopassa.

Pentueen isä, kennelimme useamman sukupolven pitkäjänteisen jalostustyön todellinen helmi Poksu on nuori uroskoira, joka on luonteeltaan voimakkaan ulospäinsuuntautunut, tavattoman leikkisä, huikean iloinen, erinomaisen tottelevainen ja äärettömän ihmisrakas. Poksu on erinomaisesti kaikkien muiden koirien kanssa toimeentuleva ja äärettömän sosiaalinen, upea terrieri!

amerikankääpiöterriereitä
Vasemmalla 'PR' Dunkel's Pocket Rocket aka Poksu ja oikealla isänsä 'PR' Dunkel's Rocket aka Rocky. Sekä emo Maggie että isä Poksu ovat jo monessa polvessa omia Toy Fox Terrier Kennelin kasvatteja, superupeista linjoista ja koirista polveutuvia todellisia helmiä!
Lue lisätietoja Poksusta >>

Poksu on Toy Fox Terrier Kennelin ykköslinjan ja monivuotisen, useammassa polvessa oman pitkäjänteisen jalostustyömme todellinen helmi! Jos mietitään mikä on täydellinen amerikankääpiöterrieri määreiltään jotka ovat meidän kennelillemme tärkeitä, niin Poksussa nämä kulminoituvat todella upeasti. Terveys, reippaus, aktiivisuus, iloisuus, sosiaalisuus, itsevarmuus ja monipuolisuus työkoiramaisissa harrastuksissa eli täydellinen Terrieri.

Upea, todella komea, erittäin vankka / jäntevä-rakenteinen ja hyvin miellyttämisenhaluinen ilopilleri Poksu on kennelimme oma kasvatti ja edustaa parasta mahdollista työkoiralinjaamme, jossa seuraamme maailmankuulujen amerikankääpiöterrieri-guru-kasvattajien jalanjälkiä, Phoenix / Hopkins (Margo Carter - Phoenix Rising Kennel / Eliza Hopkins - Hopkins Kennel). Puhdas Phoenix / Hopkins -linjainen Poksu on 100 % terve, äärettömän hyväluonteinen, amerikankääpiöterrieri-eliittiin kuuluva upea nuorukainen. Upea tausta saa meidät odottamaan suuria mahtavalta Poksulta tulevaisuudessa.

Emo Maggie ja isä Poksu on rekisteröity UKC:ssa (United Kennel Club). Pennut tullaan rekisteröimään Toy Fox Terrier Kennelin toimesta UKC:ssa.

Pentujen ensimmäinen mahdollinen luovutuspäivä on keskiviikkona 7.11.2018. Jos olet kiinnostunut tästä pentueesta ja haluat tulla tutustumaan pentuihin, vanhempiin ja isovanhempiin kotiimme, ota yhteyttä >>

Pentujen sukupuu

emo
isä
amerikankääpiöterrieri
amerikankääpiöterrieri

'PR' Dunkel's Margarita Mocca
aka Maggie

UKC Rek. no.: A434,401
AKC Rek. no.: TS02399102


Syntynyt: 21.9.2010
Väri: white & black
Sukupuoli: narttu
Paino: 3,4 kg
Säkä: 27 cm
Terveys: silmät, sydän, polvet ja lonkat terveet ja virallisesti tarkastetut.
Polvet 0/0.
PLL clear.

Lisätietoja Maggiesta >>

'PR' Dunkel's Pocket Rocket
aka Poksu

UKC Rek. no.: A948,381


Syntynyt: 1.12.2016
Väri: white & tan
Sukupuoli: uros
Paino: 3,2 kg
Säkä: 28,5 cm
Terveys: silmät, sydän, polvet ja lonkat terveet ja virallisesti tarkastetut.
Polvet 0/0.

Lisätietoja Poksusta >>

emon emo
dam's dam
emon isä
dam's sire
isän emo
sire's dam
isän isä
sire's sire
amerikankääpiöterrieri
amerikankääpiöterrieri
amerikankääpiöterrieri Bulla
emon emon emo
dam's dam's dam
emon emon isä
dam's dam's sire
emon isän emo
dam's sire's dam
emon isän isä
dam's sire's sire
amerikankääpiöterrieri
toyfox
'PR' Foxlairs Poppa's Two Spot
UKC no.: G983,209
'PR' Dunkel's Pikkolo Jr.
UKC no.: A123,205
AKC no.: TR94499601

   

INFO@TOYFOXKENNELS.COM

© Copyright Toy Fox Terrier Kennel