TOY FOX TERRIER KENNELS


10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA AMERIKANKÄÄPIÖTERRIERI

Terve rotu Tarkalla kantakoirien valikoinnilla jo muutenkin terveestä koirarodusta olemme onnistuneet muovaamaan Suomeen poikkeuksellisen terveen, hyväkuntoisen, tasapainoisen ja reippaan koirarodun.

Henkisesti terve
Ei räksytä, ei ole epäluuloinen. On erittäin ihmisystävällinen ja tulee toimeen muiden eläinten kanssa. Amerikankääpiöterrieristä tuntuu kokonaan puuttuvan joidenkin pienten koirien hysteerisyys ja pelokkuus.

Hyvä kasvattaja
Ei satunnaisia pennutuksia vaan suunnitelmallista ja vastuullista koiranjalostusta. Annamme kaikille kennelimme kasvateille täyden terveystakuun, erittäin kattavan pentupaketin ja hoidamme rekisteröinnit.

Pieni koko
Pienessä koirassa on monta etua arjessa: koiran kuljetus autossa, ruokasäkkien koko, jokapäiväinen koiran huolto. Kaikki on pienessä koirassa helpompaa. Kurakelilenkin jälkeen voit pestä koiran vaikka pesualtaassa.

Helppohoitoinen
Lyhyt turkki, pystyt korvat, reipas olemus ja amerikankääpiöterrierin rakenne ovat kaikki sellaisia ominaisuuksia, jotka takaavat helpon koiran huollon.

Nokkela ja älykäs
Amerikankääpiöterrieri on nopea oppimaan uusia asioita eikä ylärajaa uuden oppimiselle tunnu olevan.

Pitkäikäinen
Pienen koirarodun elinikäodote on huomattavasti keskikokoisia ja suuria koirarotuja pidempi.

Tarkka jalostustausta
Amerikankääpiöterrieri on yksi harvoista koiraroduista, jolle saa tarvittaessa jopa seitsemän sukupolven aukottoman sukupuun. Sukupuussa on tiedossa jokainen esivanhempi, rekisterinumero, nimi, kasvattaja jne. Kaikki kennelimme kasvatit ovat lisäksi ”Purple Ribbon” –luokan koiria, eli sukuhistoria on todistetusti aukoton.

Sopii Suomen ilmastoon
Monivuotisen kokemuksen perusteella on havaittu, että amerikankääpiöterrieri on reipas koira, joka nauttii joka säästä Suomessa. Vain omistajan sohvalöhöily on koiran ulkoilun esteenä!

Tyytyväiset ja iloiset omistajat
Ne kaikki koiranomistajat, jotka ovat valinneet lemmikikseen amerikankääpiöterrierin ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä valintaansa. Useat akt-omistajat ovat valinneet perheen toiseksi koiraksi ei-niin-yllättäen toisen amerikankääpiöterrien.

 

amerikankääpiöterrieri

'PR' Dunkel's Bonnie Bubble & 'PR' Dunkel's Bluebell

INFO@TOYFOXKENNELS.COM

© Copyright Toy Fox Terrier Kennel